Kontakt

Formularz kontaktowy

Wyślij list. Wymagane jest wypełnienie wszystkich pól oznaczonych gwiazdką *.

Zarząd

Bonifacy Lerka  |  Prezes Zarządu
tel.: 0048 (32) 238 46 48
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Wojciech Lerka  |  Wiceprezes Zarządu

tel.: 0048 (32) 238 46 48 wew. 25
GSM: 0048 0 601 486 878
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dział Spedycji

Jakub Wąsowicz
tel.: 0048 (32) 238 46 48 wew. 21
GSM: 0048 0 503 629 333
e-mail: jakub.wasowiczTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Beata Gasienica
tel.: 0048 (32) 238 46 48 wew. 22
GSM: 0048 0 669 699 233
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  

Grzegorz Wrzesiński
tel.: 0048 (32) 238 46 48 wew. 26
GSM: 0048 607 920 646
e-mail: gTen adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.




Dział Księgowości

Krzysztof Wielgus
tel.:  0048 (32) 238 46 48 wew. 24
e-mail: 
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Anna Minias
tel.: 0048 (32) 238 46 48 wew. 24
e-mail: 
Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dział Kadr i Zarządzania Jakością

Aneta Gmyrek - Baca
tel.: 0048 (32) 238 46 48 wew. 23
GSM: 0048 0 665 665 956
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.

Dział Sprzedaży

Fakturowanie i Monitorowanie Należnościami

 

Justyna Lerka - Giza
tel.: 0048 (32) 238 46 48 wew. 28
GSM: 0048
e-mail: Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript.  

Dział Kontroli i Analiz